Spring til indhold

Praktisk info

Hent som PDF

Praktisk info til LB mini cup 2022

Stævnet skydes i gang kl. 9.00 med velkomst og fælles opvarmning for de yngste årgange. Kl. 9.30 fløjtes de første kampe i gang.

Grundet mange tilmeldte 5 mands hold, har vi været nødsaget til at rykke opstarten af de ældste årgange frem til kl. 11. Håber ikke dette giver udfordringer for nogen.

HUSK at melde jeres ankomst hurtigst muligt ved den BLÅ pavillon – her udleveres der også sedler, som efter jeres kampe er færdigspillet, udløser pokaler og præmier til alle spiller i præmiebilen ved siden af stævnekontoret (klubhuset).

Glæd jer til en brand hyggelig dag
Det lokale brandvæsen kommer i formiddagstimerne med deres biler – som børn og andre nysgerrige sjæle, er velkommen til at kigge nærmere på. Hvis vejrudsigten holder, tager de forhåbentligt tankvognen med, så der er mulighed for et koldt og vådt gys.

Tryllekunstner Mikkel Rugholm kommer og underholder på pladsen med tryl og ballondyr.

Der er mulighed for at blive ekstra kampklar med et smut forbi den kulørte pavillon – hvor man kan få farve i håret og på kinderne.

Omklædning
Der vil være mulighed for omklædning både i klubhuset og i gymnastiksalen ved skolen.

Mad og drikke
Stævnet er incl. gratis saft, kaffe og frugt til alle – dette fås i det store telt på banerne. Derudover er det muligt at købe rundstykker, pommes, sodavand, snolder og hvad der ellers høre til sådan en dag. I vores boder kan der betales med kontanter eller mobilepay – ingen dankort.

Parkering
Der vil være mulighed for at parkere både ved skolen og ved hallen – ved spidsbelastning vil der være parkeringsvagter der hjælper jer til nærmeste p-plads. Husk at respektere de “Parkering forbudt” skilte der er – de er af sikkerhedsmæssige hensyn.

Spilleplan kan I finde her. Skulle der mod forventning være ændringer, vil I blive informeret herom ved indtjekning.